Inschrijven voor het eten, feest en/of overnachting is mogelijk via de onderstaande knop. Voor allen geldt de inschrijfdeadline van 14 maart 23:59!!

Algemeen

Voor het eten/feest/overnachting gelden de volgende kosten. Nadere over de verschillende mogelijkheden worden verder op deze pagina toegelicht.

OptieKosten
Avondeten€12,50
Feest€3,50
Overnachting€3,00

Betaling

De betaling dient handmatig overgemaakt te worden met de volgende gegevens. Let op! Wordt er niet op tijd betaald, zul je geen ticket krijgen!

  • Naam rekeninghouder: DRIENERLOSE ATLETIEKVERENIGING KRONOS
  • IBAN: NL94 INGB 0002 3950 04
  • Gebruik de beschrijving van de opties die jij gekozen hebt op de volgende wijze: ”EKIDEN dinnerpartysleep voornaam achternaam”
  • Doe dit voor 14 maart 23:59!!

Diner

Vanaf 19:00 zal er in de kantine van het Sportcentrum het diner klaarstaan. Het diner bestaat dit jaar uit een onbeperkt Chinees buffet. Ervaring leert dat dit buffet altijd te veel is om helemaal op te krijgen, dus er is genoeg voor elke hongerige loper! Dieetwensen zijn aan te geven in het inschrijfformulier.

Feest

Vanaf 21:00 kan de dag feestelijk worden afgesloten in de Boortoren, dat op kruipafstand van het Sportcentrum gelegen is (Locatie). Met een schamele prijs van €1,50 haal je je versgetapte Grolschje, of haal er 4 en betaal slechts 5 euro! Zoals elk NSK feest is er een thema aan het feest verbonden. Deze keer is dat Pyjama aan, schaamte van de baan! Dus trek je tofste pyjama aan en je kunt tot 2:00 helemaal losgaan

Overnachting

Voor de laatmakers is het scoutinggebouw van Radix gehuurd om de nacht door te brengen. Dit is enkele meters buiten de campus en op zo’n 1500 meter wandelen van de feestlocatie (Locatie). Het zal mogelijk zijn om spullen vooraf aan het feest te droppen. Bij de overnachting is een ontbijtje inbegrepen!